loading
  • <p><strong>Sistem kemasan otomatis kanggo industri kemasan panganan lan non-pangan</strong></p>

    Sistem kemasan otomatis kanggo industri kemasan panganan lan non-pangan

    Sinau luwih akeh
Garis kasebut kalebu mesin kemasan
Garis kemasan iki nggambarake proses otomatis kanthi skala lengkap saka pakan produk nganti palletizing, njamin efisiensi lan konsistensi ing kemasan. Saben komponen penting kanggo operasi lancar saka garis kemasan, nyumbang kanggo produktivitas lan efektifitas sakabèhé proses manufaktur.
  • Sistem Feed
    Sistem Feed
    Bagean baris iki tanggung jawab kanggo nyuplai produk sing bakal dikemas menyang sistem. Iki njamin aliran produk sing terus-terusan lan dikontrol menyang mesin timbangan. Mesthine, yen sampeyan wis duwe sistem feed, mesin kemasan otomatis bisa nyambungake karo sistem feed sing wis ana.
  • Mesin Timbangan
    Mesin Timbangan
    Iki bisa dadi timbangan multi-sirah, timbangan linier, pengisi auger utawa sistem timbangan jinis liyane, gumantung saka presisi sing dibutuhake lan sifat produk. Dheweke ngukur produk kanthi akurat kanggo mesthekake yen saben paket ngemot jumlah sing bener.
  • Mesin Packing lan Sealing
    Mesin Packing lan Sealing
    Mesin iki bisa beda-beda: saka mesin formulir-isi-segel kanggo nggawe tas saka gulungan film lan ngisi, kanggo mesin kemasan kantong kanggo kantong sing wis dibentuk, mesin denesting tray kanggo nampan sing wis dibentuk utawa clamshell lan liya-liyane. ditimbang, mesin iki ngisi menyang paket individu lan segel kanggo nglindhungi produk saka kontaminasi lan mesthekake yen tamper-proof.
  • Mesin Karton / Boxing
    Mesin Karton / Boxing
    Bisa saka stasiun cartoning manual sing prasaja nganti sistem karton otomatis kanthi otomatis sing ngadeg, ngisi, lan nutup karton. Versi prasaja: manual mbentuk karton saka karton, wong sijine produk menyang karton banjur sijine karton ing mesin karton sealer kanggo otomatis tape lan sealing. Versi kanthi otomatis: versi iki kalebu erector kasus, robot kanggo njupuk lan nempatake lan sealer karton.
  • Sistem Palletizing
    Sistem Palletizing
    Iki minangka langkah pungkasan ing baris kemasan otomatis, sistem iki numpuk produk kothak utawa karton ing palet kanggo panyimpenan utawa kiriman gudang. Proses bisa manual utawa otomatis. Iki kalebu robot palletizing, palletizer konvensional, utawa senjata robot, gumantung saka tingkat otomatisasi lan syarat garis produksi.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa