loading
  • <p>KELEBIHAN PRODUK</p>

    KELEBIHAN PRODUK

    Smart Weigh diwangun 4 kategori mesin utama, nyaéta: timbangan, mesin packing, sistem packing sareng mesin inspeksi. Unggal kategori mesin boga loba klasifikasi dis-aggregated, utamana weigher. Kami bungah nyarankeun Anjeun mesin katuhu gumantung kana sarat proyék Anjeun.

  • <p>KELEBIHAN TEKNIS</p>

    KELEBIHAN TEKNIS

    Kami gaduh tim insinyur ngarancang mesin sorangan, ngaropea timbangan sareng sistem bungkusan kalayan langkung ti 8 taun pangalaman pikeun proyék-proyék khusus sapertos proyék sayuran, jajanan gancang.& proyék kacang, proyék kéju, proyék hidangan siap, proyék daging, proyék logam jeung sajabana

  • <p>KELEBIHAN PELAYANAN</p>

    KELEBIHAN PELAYANAN

    Smart Weigh henteu ngan ukur nengetan jasa pra-jualan, tapi ogé jasa saatos penjualan. Kami ngawangun tim jasa luar negeri anu terlatih, konsentrasi dina pamasangan mesin, komisioning, pelatihan sareng jasa anu sanés.

  • <p>R&D KELEBIHAN</p>

    R&D KELEBIHAN

    Urang boga R&D tim insinyur, nyadiakeun layanan ODM papanggih konsumén ' sarat.

ADEGAN PABRIK

Éta kabéh dijieun nurutkeun standar internasional strictest. produk urang geus narima ni'mat ti duanana pasar domestik jeung luar nagri.
Aranjeunna ayeuna seueur ékspor ka 200 nagara.
  • 2 (3)
    2 (3)
  • 2 (1)
    2 (1)
  • 2 (4)
    2 (4)
  • 2 (2)
    2 (2)

BUDAYA KORPORAT

Éta kabéh dijieun nurutkeun standar internasional strictest. produk urang geus narima ni'mat ti duanana pasar domestik jeung luar nagri.
Aranjeunna ayeuna seueur ékspor ka 200 nagara.
  • 01
    01
    The Spirit Culture of Enterprise: kajujuran kahiji, terus narékahan pikeun kasampurnaan
  • 02
    02
    Sistem Budaya Perusahaan: kasampurnaan sistem, tetep ketat aturan pikeun ganjaran sareng hukuman
  • 03
    03
    Budaya Paripolah Perusahaan: Pinuh énergi sareng gairah, yakin kana inovasi
  • 04
    04
    Budaya Bahan Perusahaan: produk téknologi luhur, majukeun kamajuan téknologi automation di Cina, bengkel standar multifungsi modern kalayan kaamanan anu luhur
  • JALAN PENGEMBANGAN

    Gawé raket sareng sadaya mitra, Smart Weigh Pack ngagunakeun kaahlian sareng pangalaman unikna pikeun ngembangkeun sistem otomatis canggih pikeun timbangan, packing, panyiri sareng penanganan produk pangan sareng non-pangan.

    MACA DEUI
    • 2017

      Taun 2017: Kéngingkeun sababaraha patén dina jalur ieu

      Taun 2017: Urang ngagedekeun pabrik deui, ayeuna pabrik urang langkung ti 4500m2

      Taun 2017: Smart Weigh ngagaduhan Sertipikat Perusahaan Téknologi Tinggi sareng Anyar

    • 2015

      Taun 2015: Sistem packing Smart Weigh dugi ka standar Éropa

    • 2014

      Taun 2014: Urang enlarged pabrik urang saprak ngembangkeun bisnis, pabrik anyar éta di Dongfeng Town, kota Zhongshan

    • 2013

      Taun 2013: Timbangan multihead Smart Weigh dugi ka standar Éropa

    • 2012

      Taun 2012: Urang, Smart Beurat ngadeg di kota Henglan, kota Zhongshan, Propinsi Guangdong, Cina

Chat
Now

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese