Tentang Kami

  • <p>KELEBIHAN PRODUK</p>

    KELEBIHAN PRODUK

    Smart Weigh diwangun 4 kategori mesin utama, nyaéta: timbangan, mesin packing, sistem packing sareng mesin inspeksi. Unggal kategori mesin boga loba klasifikasi dis-aggregated, utamana weigher. Kami bungah nyarankeun Anjeun mesin katuhu gumantung kana sarat proyék Anjeun.

  • <p>KELEBIHAN TEKNIS</p>

    KELEBIHAN TEKNIS

    Kami gaduh tim insinyur ngarancang mesin sorangan, ngaropea timbangan sareng sistem bungkusan kalayan pangalaman langkung ti 6 taun pikeun proyék-proyék khusus sapertos proyék sayuran, jajanan gancang.& proyék kacang, proyék kéju, 3-4kg gula jeung béas proyék speed tinggi, proyék daging, proyék logam jeung sajabana

  • <p>KELEBIHAN PELAYANAN</p>

    KELEBIHAN PELAYANAN

    Smart Weigh henteu ngan ukur nengetan jasa pra-jualan, tapi ogé jasa saatos penjualan. Kami ngawangun tim jasa luar negeri anu terlatih, konsentrasi dina pamasangan mesin, komisioning, pelatihan sareng jasa anu sanés.

  • <p>ales... R&D KELEBIHAN</p>

    ales... R&D KELEBIHAN

    Urang boga R&D tim insinyur, nyadiakeun layanan ODM pikeun minuhan sarat konsumén '.

ADEGAN PABRIK

Éta kabéh dijieun nurutkeun standar internasional strictest. produk urang geus narima ni'mat ti duanana pasar domestik jeung luar nagri.
Aranjeunna ayeuna loba ékspor ka 200 nagara.
  • 2 (3)
    2 (3)
  • 2 (1)
    2 (1)
  • 2 (4)
    2 (4)
  • 2 (2)
    2 (2)

BUDAYA PERUSAHAAN

Éta kabéh dijieun nurutkeun standar internasional strictest. produk urang geus narima ni'mat ti duanana pasar domestik jeung luar nagri.
Aranjeunna ayeuna loba ékspor ka 200 nagara.
  • 01
    01
    The Spirit Culture of Enterprise: kajujuran kahiji, terus narékahan pikeun kasampurnaan
  • 02
    02
    Sistem Budaya Perusahaan: kasampurnaan sistem, tetep ketat aturan pikeun ganjaran sareng hukuman
  • 03
    03
    Budaya Paripolah Perusahaan: Pinuh énergi sareng gairah, yakin kana inovasi
  • 04
    04
    Budaya Bahan Perusahaan: produk téknologi tinggi, majukeun kamajuan téknologi automation di Cina, bengkel standar multifungsi modern kalayan kaamanan anu luhur
  • JALAN PENGEMBANGAN

    Gawé raket sareng sadaya mitra, Smart Weigh Pack ngagunakeun kaahlian sareng pangalaman unikna pikeun ngembangkeun sistem otomatis canggih pikeun timbangan, packing, panyiri sareng penanganan produk pangan sareng non-pangan.

    MACA DEUI
    • 2017

      Taun 2017: Kéngingkeun sababaraha patén dina jalur ieu

      Taun 2017: Urang ngagedékeun pabrik deui, ayeuna pabrik urang langkung ti 4500m2

      Taun 2017: Smart Weigh ngagaduhan Sertipikat Perusahaan Téknologi Tinggi sareng Anyar

    • 2015

      Taun 2015: Sistem packing Smart Weigh dugi ka standar Éropa

    • 2014

      Taun 2014: Urang enlarged pabrik urang saprak ngembangkeun bisnis, pabrik anyar éta di Dongfeng Town, kota Zhongshan

    • 2013

      Taun 2013: Timbangan multihead Smart Weigh dugi ka standar Éropa

    • 2012

      Taun 2012: Urang, Smart Beurat ngadeg di kota Henglan, kota Zhongshan, Propinsi Guangdong, Cina

Chat
Now

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese