loading
  • <p><strong>Sistem bungkusan otomatis pikeun industri bungkusan dahareun sareng non-pangan</strong></p>

    Sistem bungkusan otomatis pikeun industri bungkusan dahareun sareng non-pangan

    DIAJAR DEUI
Jalurna diwangun ku mesin bungkusan
Garis bungkusan ieu ngagambarkeun skala pinuh, prosés otomatis tina tuang produk ka palletizing, mastikeun efisiensi sareng konsistensi dina bungkusan. Masing-masing komponén penting pikeun operasi lancar tina garis bungkusan, nyumbang kana produktivitas sareng efektivitas prosés manufaktur.
  • Sistim eupan
    Sistim eupan
    Ieu bagian tina garis tanggung jawab suplai produk pikeun rangkep kana sistem. Ieu ensures aliran kontinyu sarta dikawasa produk kana mesin timbangan. Pasti, upami anjeun parantos ngagaduhan sistem feed, mesin bungkusan otomatis kami tiasa nyampurnakeun hubungan sareng sistem feed anjeun anu tos aya.
  • Mesin Timbangan
    Mesin Timbangan
    Ieu tiasa janten timbangan multi-sirah, timbangan linier, pangisi auger atanapi jinis sistem timbangan sanés, gumantung kana katepatan anu diperyogikeun sareng sifat produk. Aranjeunna akurat ngukur produk pikeun mastikeun yén unggal pakét ngandung jumlah bener.
  • Packing jeung Sealing Mesin
    Packing jeung Sealing Mesin
    mesin ieu bisa rupa-rupa lega: ti formulir-eusian-segel mesin pikeun nyieun kantong tina gulungan pilem sarta ngeusian aranjeunna, mun kantong mesin bungkusan keur pouch pre-kabentuk, baki mesin denesting pikeun trays pre-kabentuk atawa clamshell jeung sajabana Saatos produk. ditimbang, mesin ieu ngeusian kana bungkusan individu sareng ngégél aranjeunna pikeun ngajagi produk tina kontaminasi sareng mastikeun yén éta tamper-buktina.
  • Cartoning / mesin tinju
    Cartoning / mesin tinju
    Bisa rupa-rupa ti stasiun cartoning manual basajan pikeun sistem cartoning pinuh otomatis nu ngadegkeun, eusian, jeung karton nutup. Vérsi basajan: manual ngabentuk karton tina kardus, jalma nempatkeun produk kana cartons lajeng nempatkeun cartons dina mesin karton sealer pikeun otomatis taping na sealing. Vérsi otomatis pinuh: versi ieu ngawengku erector kasus, robot pikeun picking sarta nempatkeun na sealer karton.
  • Sistim Palletizing
    Sistim Palletizing
    Ieu mangrupikeun léngkah ahir dina garis bungkusan otomatis, sistem ieu tumpukan produk kotak atanapi karton dina palet pikeun neundeun gudang atanapi kiriman. Prosésna tiasa manual atanapi otomatis. Éta kalebet robot palletizing, palletizers konvensional, atanapi panangan robotic, gumantung kana tingkat otomatisasi sareng syarat garis produksi.
Chat
Now

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese