loading

Seger ngahasilkeun Mesin bungkusan

VR

Smart Beurat insinyur ahli sareng ngahasilkeun pilihan komprehensif pikeun ngahasilkeun alat bungkusan khusus pikeun séktor buah sareng sayuran. Mesin ieu dirancang sacara saksama pikeun nampung rupa-rupa kabutuhan bungkusan, kalebet bungkusan kantong sareng wadahna ngeusian produk seger, pikeun rupa-rupa sayuran seger sareng buah seger.

Lineup otomatisasi bungkusan ngahasilkeun kalebet mesin anu sanggup nanganan barang-barang halus sapertos salad sayuran, sayuran berdaun, sareng buah beri, ogé produk anu langkung kuat sapertos wortel orok, apel, kol, timun, paprika sadayana, sareng seueur anu sanésna, mastikeun aranjeunna dibungkus. éfisién jeung aman.

Kisaran mesin bungkusan ngahasilkeun kami dirancang pikeun nyayogikeun kabutuhan sadaya jinis buah sareng sayuran, kalayan fokus anu kuat pikeun ngajaga integritas sareng kasegaran produk. Solusi bungkusan anu kami tawarkeun direkayasa pikeun maksimalkeun perlindungan produk, mastikeun yén produkna tetep seger pikeun période anu diperpanjang, ku kituna manjangkeun umur rakna. Salaku tambahan, mesin bungkusan kami didamel pikeun ningkatkeun presentasi produk, ngajantenkeun langkung pikaresepeun pikeun konsumen sareng ngabantosan kapasar.

     
        
Kantong Bantal
        
Trays Preformed
        
Paket Clamshell
        
Paket Kebat

Ngeunaan urang Ngahasilkeun Mesin bungkusan

Pikeun anu aya di pasar pikeun solusi bungkusan buah sareng sayuran, rupa-rupa pilihan alat sayogi pikeun nyumponan syarat bungkusan anu béda dina Smart Weigh. Ieu ngawengku bentuk nangtung ngeusian mesin segel, nu idéal pikeun nyieun kantong produk on demand, mesin ngeusian wadahna pikeun ngabagi tepat kana kotak atanapi baki, mesin packing clamshell pikeun bungkusan pelindung, jeung mesin baki packing cocog pikeun stacking na presenting ngahasilkeun rapih, pouch packing mesin keur pre-dijieun tas kayaning kantong nangtung.

Masing-masing pilihan ieu dirancang pikeun nyayogikeun kabutuhan khusus pikeun sababaraha jinis produk seger sareng beku, nyayogikeun solusi anu serbaguna sareng komprehensif pikeun ngahasilkeun otomatisasi bungkusan, ngirangan tenaga kerja manual sareng nyumponan tungtutan produksi anu langkung luhur.

Ngeunaan urang Ngahasilkeun Timbangan

Pikeun ngajalajah solusi bungkusan seger, Smart Weigh ngembangkeun timbangan linier sareng timbangan kombinasi linier, disaluyukeun pikeun nanganan buah beri, jamur sareng sayuran akar. Kami ngahasilkeun tungtung lengkep garis ngahasilkeun solusi automation bungkusan pikeun ngajadikeun otomatis tahap ahir prosés bungkusan produk seger.



        
Berries linier Weigher

Jarak ragrag leutik, ngurangan karuksakan Berry sarta tetep kinerja tinggi, speed nepi ka 140-160 pakét / mnt.

        
Linear Kombinasi Weigher

Kanggo sabagéan ageung sayuran akar, tapak suku leutik sareng kecepatan luhur.

        
Beubeur Linear Weigher

Dahar sabuk, laju nyoco bahan kontrol akurat, akurasi anu langkung luhur.

Meunang Solusi Ayeuna

Chat
Now

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese