Linear Kombinasi Weigher

VR

Museurkeun skala kombinasi linier?


Smart Beurat'stimbangan kombinasi linier ngagabungkeun téknologi duanana linier jeung kombinasi weighers guna nyadiakeun hiji prosés timbangan efisien. 


Biasana aya 3 struktur pikeun timbangan kombinasi linier kami:

  1. Beubeur weigher: dipaké dahareun kelas PU sabuk pikeun daging, sayuran jeung bungbuahan.


2. Screw kombinasi linier weigher: tipe nyoco nyaeta ku feeders screw pikeun mindahkeun move disebutkeun non-gratis produk ngalir, utamana nerapkeun dina seger / daging beku, sangu goreng, hayam jeung nu lianna baseuh / barang caket.


3. Beku lauk fillet kombinasi linier weigher: eta mangrupakeun weigher ngaropéa ti customer urang keur fillet lauk beku, jenis dahar téh ku pusher hawa, sarta fillet lauk bisa nangtung dina bentuk U dahar pan.


Pabrikan skala kombinasi timbangan pinter nawiskeun rupa-rupa timbangan kombinasi linier anu akurat pisan, kinerja tinggi sareng skala kombinasi. Nyayogikeun solusi bungkusan timbangan anu sampurna pikeun unggal aplikasi. 


Chat
Now

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Kirimkeun Pananyaan anjeun