Multihead Weigher

VR


Timbangan multihead, ogé katelah timbangan kombinasi anu akurat pisan, solusi hemat rohangan anu idéal pikeun rupa-rupa aplikasi bungkusan dahareun. Naha bisnis anjeun bungkusan produk, bungkusan jangjangan, bungkusan sereal, bungkusan kadaharan beku, atanapi produk anu susah dicekel, kami parantos ningali sadayana. Mesin packing multihead weigher dipaké pikeun packing duanana hidangan jeung produk non-dahareun. Timbangan campuran ngajantenkeun prosés bungkusan lengkep langkung efektif.


Prinsip Gawé Multihead Weigher

Timbangan multihead ngagunakeun sababaraha sirah timbangan anu béda pikeun ngahasilkeun dimensi barang anu tepat ku ngitung beurat dina unggal timbangan.'s sirah. Prosedur timbangan multi-sirah dimimitian nalika produk diasupkeun kana luhureun mesin packing multihead weigher. Méja dispersi ngabagi barang kana séri feeder geter linier leutik anu masing-masing nganteurkeun barang ka unggal timbangan.'s sirah. Smart beuratna boga rupa-rupa multihead weighers pikeun dijual, ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun merlukeun multihead weigher harga.


Dina kaayaan naon weighers multihead dianggo pangalusna? Aplikasi utama na ayeuna kalebet:

Kantong ngeusian: timbangan jinis ieu ngagaduhan kamampuan pikeun ngeusian seueur kantong unik. Ti kantong leutik chip pikeun jumlah badag pikeun catering acara, kombinasi weigher bisa ngurus rupa kalawan betah.

Campur-timbangan: Fitur gunana sanésna nyaéta kamampuan pikeun gancang nyampur sababaraha bahan kana hiji pakét. Timbangan ieu tiasa dianggo pikeun ieu kusabab kumaha leres anjeun tiasa ngukur unggal bahan.

Nempatkeun objék: Mesin timbangan kombinasi ogé tiasa nempatkeun barang-barang dina tempat anu teu akurat, ngagancangkeun prosésna.

Smart Weigh multihead weigher makers tiasa masihan anjeun solusi timbangan multihead-speed tinggi sareng solusi timbangan kombinasi.


Chat
Now

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Kirimkeun Pananyaan anjeun