loading

Mesin bungkusan dahareun

Smart Weigh ngahasilkeun mesin bungkusan dahareun anu nyayogikeun rupa-rupa kabutuhan, anu cocog pikeun produk pangan sareng industri non-pangan, mesin bungkusan anu fleksibel ningkatkeun produktivitas sareng ningkatkeun kauntungan. Urang nawiskeun mesin packing pikeun sagala rupa gaya pakét, ti kantong bantal, kantong gusset, kantong premade ka jar, botol jeung bungkusan karton.


Weighers Multihead mangrupikeun pangisi beurat sabab cukup fleksibel pikeun kalolobaan jinis produk granular; filler auger ilahar dipaké pikeun bubuk packing proyék. Hayu urang tingali kumaha rupa-rupa alat bungkusan dahareun urang pikeun nyumponan kabutuhan bungkusan.

MACA DEUI
Systems bungkusan kantong

Kantong premade janten langkung populer di pasar tuangeun, sareng paménta mesin bungkus kantong premade naék. Anjeun tiasa kéngingkeun sistem mesin packing pouch stasiun tunggal pikeun kapasitas leutik (max 15 pakét / mnt), mesin bungkusan kantong premade puteran (max 60 bpm) sareng mesin bungkusan vakum puteran kalayan pangisi timbangan.

Chat
Now

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese