loading
  • spanduk
    spanduk
    DIAJAR DEUI
  • DIAJAR DEUI
  • DIAJAR DEUI
  • DIAJAR DEUI
  • DIAJAR DEUI
  • DIAJAR DEUI
  • <p>KELEBIHAN PRODUK<br></p>

    KELEBIHAN PRODUK

    Smart Weigh diwangun solusi mesin bungkusan timbangan multihead pikeun sagala jinis produk.

  • <p>KELEBIHAN TEKNIS</p>

    KELEBIHAN TEKNIS

    Tim kami gaduh pamahaman pasar anu jero, ngaropea solusi anu béda pikeun nyumponan sarat anjeun.

  • <p>KELEBIHAN PELAYANAN<br></p>

    KELEBIHAN PELAYANAN

    Gaduh 20+ insinyur pikeun jasa saatos penjualan luar negeri sareng nyayogikeun jasa lokal di Éropa, UAE, Indonesia sareng AS.

  • <p>R&D KELEBIHAN<br></p>

    R&D KELEBIHAN

    Produsén mesin bungkusan Smart Weigh gaduh R&Tim insinyur D, nyayogikeun jasa ODM pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.

PRODUK SMARTWEIGH

Smart Weigh Pack mangrupikeun produsén Mesin Pembungkus global anu terkemuka, anu ngahijikeun timbangan dahareun sareng solusi bungkusan kalayan langkung ti 1000 sistem dipasang di langkung ti 50 nagara.

Pausahaan nyadiakeun rentang komprehensif produk mesin bungkusan beurat pinter, nu kaasup multihead weigher, salad weigher, nut mixing weigher, spinkled sayur weigher, daging weigher, CCW weigher, multihead weigher mesin packing, mesin bungkusan nangtung, premade pouch mesin packing, baki. denester, mesin bungkusan tuang siap sareng mesin bungkusan vakum. Dina industri mesin bungkusan, Smart Weigh mangrupikeun panyalur solusi garis lengkep pikeun jajanan, buah garing, tuangeun beku, kacang, salad, daging, tuangeun siap, labél, deteksi logam, sareng solusi garis bungkusan kotak robot. Tim kami dilatih saé kalayan kaahlian nyarios Inggris, anu sanggup ngalaksanakeun dukungan luar negeri, Smartweighpack gaduh kombinasi unik tina téknologi inovatif, pangalaman manajemén proyék éksténsif sareng dukungan global 24 jam anu ngajamin para nasabah ngahontal produk mesin bungkusan dahareun anu langkung gancang, langkung dipercaya sareng fleksibel. dina ongkos kapamilikan panghandapna.

TURNKEY solusi

Smart Beurat Packing Mesin produsén baris nyadiakeun Anjeun pinuh otomatis timbangan jeung garis bungkusan pikeun industri pangan, industri farmasi, komo industri non-pangan.

Prosés bungkusan tina tuang, timbangan, ngeusian, bungkusan pikeun bungkusan teh, bungkusan ganja, bungkusan sayur, bungkusan buah garing, bungkusan dahareun kembung, bungkusan permen, bungkusan confectionary, bungkusan daging, bungkusan keripik kentang, bungkusan kentang goreng, bungkusan udang, bungkusan buah diawetkeun. , lentils packing, kacang, almond packing, sapi jerky packing, billton packing, kadaharan piaraan, campuran kacang packing, kismis, cashews, tanggal packing, sarta chestnuts, hazelnuts, beku packing dahareun, bakso packing, seafood packing jeung hardware packing jsb.

Chat
Now

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese