Mesin bungkusan
  • Rincian produk

Modél

SW-M10P42

Ukuran tas

Lebar 80-200mm, panjangna 50-280mm

Max lebar pilem roll

420 mm

Laju bungkusan

50 kantong / mnt

ketebalan pilem

0,04-0,10 mm

Konsumsi hawa

0,8 mpa

Konsumsi gas

0,4 m3 / mnt

tegangan kakuatan

220V / 50Hz 3,5KW

Dimensi Mesin

L1300 * W1430 * H2900mm

Beurat kotor

750 Kg

※   Fitur

bg
  • Beurat beban dina luhureun bagger pikeun ngahemat spasi;

  • Kabéh bagian kontak dahareun bisa dicokot kaluar kalawan parabot pikeun beberesih;

  • Ngagabungkeun mesin pikeun ngahemat rohangan sareng biaya;

  • layar sarua ngadalikeun duanana mesin pikeun operasi gampang;

  • Timbangan otomatis, ngeusian, ngabentuk, ngégél sareng nyitak dina mesin anu sami.


※  Aplikasi

bg


Cocog jeung rupa-rupa parabot ukur, kadaharan puffy, udang roll, suuk, popcorn, cornmeal, siki, gula jeung uyah jeung sajabana nu bentukna roll, nyiksikan jeung granule jsb.


toko roti
permén
sereal


Dahareun garing
Dahareun piaraan
Sayuran


Tuangeun beku
Palastik jeung screw
kadaharan laut


※  produk Sertipikat

bg





Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --
Chat
Now

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese