loading
  • Sinau luwih akeh
  • Sinau luwih akeh
  • Sinau luwih akeh
  • Sinau luwih akeh
  • Sinau luwih akeh
  • Sinau luwih akeh
  • <p>KELEBIHAN PRODUK<br></p>

    KELEBIHAN PRODUK

    Smart Weigh dibangun solusi mesin kemasan timbangan multihead kanggo kabeh jinis produk.

  • <p>KELEBIHAN TEKNIS</p>

    KELEBIHAN TEKNIS

    Tim kita duwe pangerten pasar sing jero, ngatur solusi sing beda kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

  • <p>KAluwihan LAYANAN<br></p>

    KAluwihan LAYANAN

    Nduwe 20+ insinyur kanggo layanan sawise dodolan jaban rangkah lan nyedhiyakake layanan lokal ing Eropa, UAE, Indonesia lan AS.

  • <p>R&D kaluwihan<br></p>

    R&D kaluwihan

    Produsen mesin kemasan Smart Weigh duwe R&Tim insinyur D, nyedhiyakake layanan ODM kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

PRODUK SMARTWEIGH

Smart Weigh Pack minangka produsen Mesin Pengepakan global sing misuwur, sing nggabungake solusi timbangan lan kemasan panganan kanthi luwih saka 1000 sistem sing dipasang ing luwih saka 50 negara.

Perusahaan kasebut nyedhiyakake macem-macem produk mesin kemasan timbang sing cerdas, kalebu timbangan multihead, timbangan salad, timbangan campuran kacang, timbangan sayuran spinkled, timbangan daging, timbangan CCW, mesin pengepakan multihead timbangan, mesin kemasan vertikal, mesin kemasan kantong premade, tray. denester, mesin kemasan panganan siap lan mesin kemasan vakum. Ing industri mesin kemasan, Smart Weigh minangka pemasok solusi baris lengkap utama kanggo cemilan, woh-wohan garing, panganan beku, kacang-kacangan, salad, daging, panganan siap, label, deteksi logam, lan solusi garis pengepakan kasus robot. Tim kita uga dilatih kanthi katrampilan ngomong Inggris, sing bisa nindakake dhukungan ing luar negeri, Smartweighpack nduwe kombinasi unik saka teknologi inovatif, pengalaman manajemen proyek sing ekstensif lan dhukungan global 24 jam sing njamin para pelanggan entuk produk mesin kemasan panganan sing luwih cepet, dipercaya lan fleksibel. ing biaya paling murah saka kepemilikan.

SOLUSI TURNKEY

Smart Weigh Packing Mesin pabrikan bakal nyedhiyakake garis timbangan lan kemasan kanthi otomatis kanggo industri panganan, industri farmasi, lan malah industri non-pangan.

Proses pengemasan mulai dari pakan, penimbangan, ngisi, pengemasan untuk pengemasan teh, pengemasan ganja, pengepakan sayuran, pengepakan buah kering, pengepakan makanan kembung, pengepakan permen, pengepakan makanan, pengepakan daging, pengepakan keripik kentang, pengepakan gorengan, pengepakan udang, pengepakan buah yang diawetkan. , pengepakan lentil, kacang, pengepakan almond, pengepakan dendeng daging sapi, pengepakan billton, panganan pet, packing kacang campuran, kismis, kacang mete, pengepakan tanggal, lan kastanye, hazelnut, pengepakan panganan beku, pengepakan bakso, pengepakan panganan laut lan pengepakan hardware dll.

Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa