Babagan awake dhewe

  • <p>KELEBIHAN PRODUK</p>

    KELEBIHAN PRODUK

    Smart Weigh dibangun ing 4 kategori mesin utama, yaiku: timbangan, mesin pengepakan, sistem pengepakan lan mesin inspeksi. Saben kategori mesin wis akeh klasifikasi dis-agregated, utamané timbangan. Kita seneng menehi rekomendasi mesin sing tepat gumantung karo syarat proyek sampeyan.

  • <p>Kaluwihan TEKNIS</p>

    Kaluwihan TEKNIS

    Kita duwe tim insinyur desain mesin dhewe, ngatur timbangan lan sistem pengepakan kanthi pengalaman luwih saka 6 taun kanggo proyek khusus kayata proyek sayuran, cemilan kacepetan dhuwur.& proyek kacang, proyek keju, 3-4kg gula lan beras proyek kacepetan dhuwur, proyek daging, proyek logam lan etc.

  • <p>KAluwihan LAYANAN</p>

    KAluwihan LAYANAN

    Smart Weigh ora mung menehi perhatian banget marang layanan pra-sales, nanging uga layanan sawise dodolan. Kita mbangun tim layanan luar negeri sing terlatih, fokus ing instalasi mesin, komisioning, pelatihan lan layanan liyane.

  • <p>ales... R&D kaluwihan</p>

    ales... R&D kaluwihan

    Kita duwe R&Tim insinyur D, nyedhiyakake layanan ODM kanggo nyukupi syarat pelanggan.

ADEGAN PABRIK

Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
  • 2 (3)
    2 (3)
  • 2 (1)
    2 (1)
  • 2 (4)
    2 (4)
  • 2 (2)
    2 (2)

BUDAYA PERUSAHAAN

Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
  • 01
    01
    Budaya Semangat Usaha: kejujuran dhisik, terus-terusan ngupayakake kesempurnaan
  • 02
    02
    Budaya Sistem Perusahaan: kesempurnaan sistem, netepi aturan kanggo ganjaran lan paukuman
  • 03
    03
    Budaya Perilaku Perusahaan: Kebak energi lan semangat, yakin karo inovasi
  • 04
    04
    Budaya Material Perusahaan: produk berteknologi tinggi, maju kemajuan teknologi otomatisasi ing China, bengkel standar multifungsi modern kanthi safety dhuwur
  • JALAN PENGEMBANGAN

    Makarya kanthi rapet karo kabeh mitra, Smart Weigh Pack nggunakake keahlian lan pengalaman unik kanggo ngembangake sistem otomatis canggih kanggo ngebotake, ngemas, menehi label lan nangani produk panganan lan non-pangan.

    Waca liyane
    • 2017

      Taun 2017: Entuk sawetara paten ing baris iki

      Taun 2017: Kita nggedhekake pabrik maneh, saiki pabrik kita luwih saka 4500m2

      Taun 2017: Smart Weigh entuk Certificate of High and New Technology Enterprise

    • 2015

      Taun 2015: Sistem pengepakan Smart Weigh nganti standar Eropa

    • 2014

      Taun 2014: We nggedhekake pabrik kita wiwit pangembangan bisnis, pabrik anyar ana ing Dongfeng Town, Zhongshan city

    • 2013

      Taun 2013: Timbangan multihead Smart Weigh nganti standar Eropa

    • 2012

      Taun 2012: We, Smart Weigh diadegaké ing kutha Henglan, kutha Zhongshan, Provinsi Guangdong, China

Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Kirim Pitakonan Panjenengan