loading

Mesin Kemasan Produk Fresh

VR

Pinter Timbang ahli engineers lan mrodhuksi pilihan lengkap pametumu peralatan packaging khusus kanggo woh lan sayur-sayuran sektor. Mesin kasebut dirancang kanthi tliti kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan kemasan, kalebu kemasan tas lan wadhah ngisi produk seger, kanggo macem-macem sayuran seger lan woh-wohan seger.

Lineup otomatisasi kemasan prodhuk kalebu mesin sing bisa nangani barang-barang sing alus kayata salad sayuran ijo, sayuran godhong, lan woh wohan beri, uga prodhuk sing luwih kuat kaya wortel bayi, apel, kubis, timun, mrico wutuh, lan liya-liyane, kanggo mesthekake yen dikemas. efisien lan aman.

Rangkaian mesin kemasan prodhuksi kita dirancang kanggo ngatasi kabutuhan kabeh jinis woh-wohan lan sayuran, kanthi fokus sing kuat kanggo njaga integritas lan kesegaran produk kasebut. Solusi kemasan sing ditawakake direkayasa kanggo ngoptimalake proteksi produk, mesthekake yen prodhuk tetep seger kanggo wektu sing suwe, saengga bisa nambah umur beting. Kajaba iku, mesin kemasan kita digawe kanggo nambah presentasi produk, dadi luwih narik kawigaten para konsumen lan mbantu pasar.

     
        
Tas Bantal
        
Tray sing wis disiapake
        
Paket Clamshell
        
Paket Sambel

Babagan kita Produksi Mesin Packaging

Kanggo sing ana ing pasar kanggo solusi kemasan woh lan sayuran, macem-macem pilihan peralatan kasedhiya kanggo nyukupi syarat kemasan sing beda ing Smart Weigh. Iki kalebu mesin segel ngisi formulir vertikal, sing becik kanggo nggawe tas prodhuk sing dikarepake, mesin ngisi wadhah kanggo bagean sing tepat ing kothak utawa tray, mesin packing clamshell kanggo packaging protèktif, lan mesin tray packing cocok kanggo numpuk lan nyedhiyakake prodhuksi kanthi rapi, mesin pengepakan kantong kanggo tas sing wis digawe kayata tas ngadeg.

Saben opsi kasebut dirancang kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu saka macem-macem jinis produk prodhuksi seger lan beku, nyedhiyakake solusi serbaguna lan komprehensif kanggo ngasilake otomatisasi kemasan, nyuda tenaga kerja manual lan nyukupi panjaluk produksi sing luwih dhuwur.

Babagan kita Ngasilake Timbangan

Kanggo njelajah solusi kemasan seger, Smart Weigh ngembangake timbangan linier lan timbangan kombinasi linier, sing dirancang kanggo nangani woh wohan beri, jamur lan sayuran oyod. Kita nggawe solusi otomasi kemasan pungkasan kanggo ngotomatisasi tahap pungkasan proses kemasan produk seger.



        
Timbangan Linear Berries

Kadohan Mudhun cilik, nyuda karusakan Semono uga Sindhunata lan njaga kinerja dhuwur, kacepetan nganti 140-160 ngemas / min.

        
Timbangan Kombinasi Linear

Kanggo umume sayuran oyod, jejak cilik lan kacepetan dhuwur.

        
Sabuk Linear Weigher

Sabuk dipakani, kontrol akurat materi dipakani kacepetan, akurasi luwih.

Entuk Solusi Saiki

Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa