loading

Timbangan Linear

VR

Timbangan linier digunakake kanggo ngukur lan nyebarake jumlah produk sing tepat menyang wadhah kemasan, apa tas, botol utawa kothak.Mesin timbang linear biasane kasusun saka seri hoppers timbangan utawa laras timbangan, kang ngemot produk kanggo dispensed. Hopper dilengkapi sensor beban kanggo ngukur bobot produk ing jero hopper lan disambungake menyang sistem kontrol sing mbukak lan nutup lawang utawa saluran kanggo ngeculake produk menyang wadhah kemasan.


Smart Weigh nggawe timbangan linier siji kepala, timbangan linier kepala ganda, timbangan linier 3 kepala lan timbangan linier 4 kepala. Mesin packing timbangan linier minangka piranti mandiri lan fungsi utama yaiku nimbang lan ngisi, kisaran bobote yaiku saka 10-2500 gram saben hopper, ana hopper 0.5L, 1.6L, 3L, 5L lan 10L minangka alternatif. Kajaba iku, kita nawakake solusi mesin kemasan piranti dosis otomatis, dene timbangan multihead linier bisa digunakake kanthi mesin ngisi formulir vertikal lan segel bagging utawa mesin kemasan kantong.


Timbangan linier otomatis nggawe ngisi otomatis adhedhasar bobot kanthi efisien& terjangkau. Ngilangi bobot lan ngisi tangan sing ngasilake kemasan sing luwih cepet lan luwih akurat. 


Yen sampeyan kudu golekprodusen timbangan linier, hubungi Smart Weigh!


Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa