Timbangan Linear

VR

Smart Weigh bisa nyedhiyakake 1/2/3/4 sirahtimbangan linier


Weighers Linear Otomatis nggawe pangisi otomatis adhedhasar bobot kanthi efisien& terjangkau. Ngilangi bobot lan ngisi tangan sing nyebabake kemasan sing luwih cepet lan luwih akurat.


Smart Weigh bakal mbantu ngrancang solusi kemasan khusus sing cocog karo kabutuhan operasional sampeyan, apa sampeyan pengin Timbangan Linear mandiri utawa sistem terpadu sing kompleks kanthi solusi bagging sing dirancang khusus kanggo cocog karo kabutuhan manufaktur sampeyan.


Timbangan linier Smart Weigh bisa diterapake ing macem-macem cara dening industri panganan lan non-pangan. Amarga dhuwure musim gugur sing paling tithik ing timbangan linier kita, biasane digunakake kanggo produk sing rapuh.  Weigher linier 4 kepala kita bisa nggawe campuran produts beda-beda ing siji discharge. Kajaba iku, jinis timbangan linier 4 kepala iki asring digunakake kanggo granula lan bubuk sing luwih cilik, kayata beras, gula, glepung, bubuk kopi, lsp.


Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa