loading

Mesin Kemasan Pangan

Smart Weigh ngasilake mesin kemasan panganan sing nyukupi macem-macem kabutuhan, sing cocog kanggo produk panganan lan industri non-pangan, mesin kemasan sing fleksibel nambah produktivitas lan nambah bathi. We nawakake mesin packing kanggo macem-macem gaya paket, saka tas bantal, tas gusset, kantong premade kanggo jar, botol lan paket karton.


Weighers multihead minangka pengisi bobot utamane amarga cukup fleksibel kanggo macem-macem produk granular; pangisi auger umume digunakake kanggo proyek pengepakan bubuk. Ayo ndeleng kepiye macem-macem peralatan kemasan panganan kanggo nyukupi kabutuhan kemasan.

Waca liyane
Sistem Kemasan Kantong

Kantong premade dadi luwih populer ing pasar panganan, lan panjaluk mesin kemasan kantong premade saya tambah. Sampeyan bisa entuk sistem mesin kemasan kantong stasiun tunggal kanggo kapasitas cilik (maks 15 bungkus / min), mesin kemasan kantong premade puteran (maks 60 bpm) lan mesin kemasan vakum puteran kanthi pengisi bobot.

Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa