Mesin Inspeksi
  • Detail Produk


Kombo checkweigher detektor logam biasane ana ing pungkasan jalur produksi utawa proses pengepakan: detektor logam ndeteksi logam lan nemokake logam ing produk panganan lan bisa uga mbebayani kanggo konsumen, mriksa penimbang kanthi teknologi bobot sel beban, kaping pindho njamin bobot akurat. Digunakake ing industri panganan lan industri non-pangan.


Model

SW-CD220

SW-CD320

Sistem Kontrol

Penggerak Modular& 7" HMI

Range timbangan

10-1000 gram

10-2000 gram

Kacepetan

25 meter / min

25 meter / min

Akurasi

+ 1,0 g

+ 1,5 g

Ukuran produk mm

10<L<220; 10<W<200

10<L<370; 10<W<300
Ndeteksi Ukuran
10<L<250; 10<W<200 mm
10<L<370; 10<W<300 mm
Sensitivitas
Fe≥φ0.8mm   Sus304≥φ1.5mm

Timbangan Mini

0, 1gm

Sistem nolak

Tolak Arm / Air Blast / Pneumatic Pusher

sumber daya

220V/50HZ utawa 60HZ Fase Tunggal

Ukuran Paket (mm)

1320L * 1180W * 1320H 

1418L * 1368W * 1325H

Bobot reged

200 kg

250 kg


※  Aplikasi Khusus

bg
tas
Karton
Jar


※   Fitur

bg


  • Kombo checkweigher detektor logam, rong mesin nuduhake pigura lan penolakan sing padha kanggo ngirit papan lan biaya;

  • Pangguna loropaken kanggo ngontrol loro mesin ing layar sing padha;

  • Macem-macem kacepetan bisa dikontrol kanggo macem-macem proyek;

  • Deteksi logam sensitif dhuwur lan presisi bobot dhuwur;

  • Checkweigher minangka desain modular, kinerja stabil;

  • Nolak lengen, pusher, jotosan udara lan liya-liyane sistem nolak minangka pilihan;

  • Rekaman produksi bisa diundhuh menyang PC kanggo analisis;

  • Tolak bin kanthi fungsi weker lengkap gampang kanggo operasi saben dina;

  • Kabeh sabuk iku food grade& gampang disassemble kanggo reresik;

  • Desain higienis kanthi bahan stainless steel 304.



※  produk Sertifikat

bg





Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa