Mesin Pengepakan Pengisian Bentuk Vertikal
  • Rincian Produk


NAMA

SW-730  Mesin pengepakan tas quadro vertikal

Kapasitas40 tas / min (bakal ditrapake dening materi film, packing bobot lan dawa tas lan ing.)
Ukuran tas

Jembar ngarep: 90-280mm

Jembar sisih:  40-150 mm

Jembaré sealing pinggiran: 5-10mm

Dawane: 150-470mm

Jembaré film

280-730 mm

Jinis tasKantong quad-seal
Ketebalan film

0,04-0,09 mm  

Konsumsi hawa0.8Mps  0,3m3 / min
Total daya4.6KW/220V 50/60Hz
ukuran1680 * 1610 * 2050 mm
Bobot resik900 kg


※  FITUR

bg

* Jinis tas atraktif kanggo gawe marem dikarepake dhuwur.

* Rampung bagging, sealing, tanggal printing, punching, ngetang otomatis;

* Film drawing mudhun sistem kontrol dening motor servo. Film mbenerake penyimpangan kanthi otomatis;

* PLC merek misuwur. Sistem pneumatik kanggo sealing vertikal lan horisontal;

* Gampang operate, kurang pangopènan, kompatibel karo piranti pangukuran internal utawa eksternal sing beda.

* Cara nggawe tas: mesin bisa nggawe tas bantal-jinis lan tas ngadeg miturut syarat customer.  tas gusset, tas sisih-ironed uga bisa dadi pilihan.

※  Katrangan rinci

bg
Suporter film sing kuwat
Tampilan mburi lan sisih sisih mesin pengepakan tas otomatis premium iki kanggo produk premium kaya wafer, biskuit, keripik pisang garing, stroberi garing, woh-wohan garing, permen coklat, bubuk kopi, lsp.


Mesin packing ing populer
Minangka mesin iki kanggo nggawe tas quadro nutup utawa disebut papat sudhut nutup tas, mung amarga iku jinis tas kemasan kualitas dhuwur lan ngadeg munggah apik ing pameran beting.
Omron Temp. Pengontrol
SmartWeigh nggunakake standar terkenal internasional kanggo mesin pengepakan sing diekspor ing luar negeri, lan standar tanah air kanggo klien daratan China kanthi beda. Iku's kok kanggo prices beda. Pls njupuk emphasis khusus ing titik kasebut, amarga mengaruhi umur layanan lan suku cadang' kasedhiyan ing negara sampeyan.

※  Aplikasi

bg

  produk Sertifikat

bg




Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa