Mesin Pengepakan Pengisian Bentuk Vertikal
  • Rincian Produk

   Tampilan njaba anyar lan jinis gabungan pigura digawe mesin dadi luwih tliti ing kabèh, Kothak listrik kang bisa dipindhah digabungake menyang kabèh mesin handily uga layar tutul does.The Servo Narik Film System kalebu pump vakum lan reduktor gear planet. Kerjane kanthi stabil lan nduweni umur kinerja sing dawa.

ModelMesin pengepakan SW-P25 VFFS
Jembaré film maksimal 250 mm
Akurasi ± 1,5%
Cara mati Tarik tunggal
kacepetan packing Max 50 tas / min
Ketebalan film 0,04--0,09 mm
Jinis nggawe tas Kantong segitiga
Ukuran tas (L)40-105(w)30-85mm
Tegangan 1.7kw, 220v, 50/60HZ
Konsumsi hawa 0.8Mps 0.3m³/min
Bobot resik 250KG
ukuran (L) 990X (W) 990X (H) 1085 mm
 Bahan paket  BOPP/CPP/VMCPP,BOPP/PE,PET/VMPET,

  PE, PET/PE, lsp


※   Rincian

bg


Sawise kita nyetel mantan uga, sampeyan mung kudu njupuk metu Ngalahake lan don't kudu nyetel mantan maneh. Iku gampang banget lan trep kanggo ngganti nalika sampeyan duwe sawetara set saka tas bekas kanggo ukuran tas beda.

Nanging ing pendapat profesional kita, kita ora't suggest customer kita nggunakake luwih saka 3 sets saka tas bekas ing siji mesin. Sampeyan kudu kerep ngganti mantan. Yen ukuran tas ora beda banget, sampeyan bisa ngganti dawa tas kanggo ngganti volume tas. Iku gampang banget kanggo ngganti dawa tas dening layar tutul. Mantan tas iki kita nggunakake dimple diimpor stainless steel 304 kanggo luwih apik kanggo narik.

Iki diadopsi poros udara tinimbang poros mekanik normal. Iku ndadekake wektu lan cara panggantos film roll luwih gampang. Iku mung perlu udhara kompres sethitik kanggo ngisi daya. Nalika njupuk metu rol film digunakake metu, sampeyan mung kudu mencet tombol ing mburi batang lan njupuk metu muter film kosong. 

Layar tutul werna amba lan bisa nyimpen 8 kelompok paramèter kanggo specification packing beda. 

Kita bisa ngetik rong basa menyang layar tutul kanggo operasi sampeyan. Ana 11 basa sing digunakake ing mesin pengepakan sadurunge. Sampeyan bisa milih loro ing pesenan. Dheweke yaiku Inggris, Turki, Spanyol, Prancis, Romania, Polandia, Finlandia, Portugis, Rusia, Ceko, Arab lan Cina.

※   Fitur

bg



Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa