loading
Kawruh

Apa ana sampel timbangan multi sirah gratis sing diwenehake?

Miturut macem-macem kabutuhan pelanggan, Smart Weigh Packaging Machinery Co., Ltd bisa nyedhiyakake solusi sing cukup, lengkap lan optimal kanggo para pelanggan. timbangan linier kasedhiya ing macem-macem aplikasi, kayata panganan lan omben-omben, farmasi, kabutuhan saben dina, pasokan hotel, bahan logam, pertanian, bahan kimia, elektronik, lan mesin. Mesin Smart Weigh Packaging banget disenengi dening umume pelanggan amarga kaluwihan ing ngisor iki: desain sing cukup lan novel, struktur kompak, kinerja stabil, lan operasi lan instalasi sing gampang. We are Sincerely looking nerusake kanggo nggawe kemitraan long-term karo kabeh pelanggan! timbangan kombinasi minangka produk utama saka Kemasan Timbang Cerdas. Iku macem-macem ing macem-macem.

Filter apa sing cocog kanggo banyu sumur? Yen banyu lemah kurang utawa ora, mula sampeyan kudu milih saringan dispenser banyu kanthi pompa self-priming ing jero. Dadi sanajan macet ing ember, uga bisa nyaring banyu sing resik dhewe. Ora ana sing kudu kuwatir. omah uga banyu soko njero lemah,Saiki aku nggunakake mesin 50G Huang Ming.Iku apik kanggo nyumerepi ing tembok.Lan takon bakul,Bakul ngandika dirancang kanggo ngatasi masalah tekanan-free tekanan rendah,Wiwit banjur, ing kulawarga ngombe banyu sehat.

Kapan yuannuo Filtration Technology (Shanghai) Co., Ltd. Pambuka: produk Filter yuannuo utamané kalebu produk Filter industri liyane lan sistem kayata Filter tas, sistem Filter inti, Filter pipo, Filter poto-cleaning, backwashing sistem Filter, etc, kang digunakake digunakake ing elektronik, semikonduktor, kimia, pharmaceutical, pangan , wedang, cat, industri kertas, manufaktur mobil, tinta, resin, perawatan banyu lan lapangan industri liyane. Perwakilan Legal: Chen Jianguo Wektu Pembentukan: 2011-04-18Modal kadhaptar: RMB 12 yuta Nomer Registrasi Industri lan Komersial: 310115400268423Tyability perusahaan winates perusahaan (Sino-foreign joint venture)Alamat perusahaan: Floor 9, Building 128, Hangtou Road, Hangtou Town, Pudong New Area, Shanghai
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa