Pangaweruh

Aya gratis bulk multi sirah weigher sampel disadiakeun?

Numutkeun kana kabutuhan palanggan anu béda, Smart Weigh Packaging Machinery Co., Ltd sanggup nyayogikeun solusi anu wajar, komprehensif sareng optimal pikeun para nasabah. timbangan linier sayogi dina rupa-rupa aplikasi, sapertos tuangeun sareng inuman, farmasi, kabutuhan sapopoé, suplai hotél, bahan logam, tatanén, kimia, éléktronika, sareng mesin. Mesin Smart Weigh Packaging dipikaresep pisan ku sabagéan ageung palanggan pikeun kaunggulan ieu: desain anu wajar sareng novel, struktur kompak, kinerja stabil, sareng operasi sareng pamasangan anu gampang. Kami tulus ningali maju ka ngadegkeun partnerships jangka panjang kalayan sagala konsumén! kombinasi weigher mangrupakeun produk utama Smart Beurat Bungkusan. Éta rupa-rupa dina rupa-rupa.

Jenis saringan anu saé anu cocog pikeun cai sumur? Upami cai taneuh lemah atanapi henteu, janten anjeun kedah milih saringan dispenser cai kalayan pompa mandiri di jerona. Janten sanaos macét dina ember, éta ogé tiasa nyaring cai anu bersih ku nyalira. Henteu aya anu hariwang. imah oge cai taneuh,Ayeuna kuring make mesin 50G Huang Ming.Éta éndah pikeun ngagantung dina témbok.Jeung kuring konsultasi seller,Seller ceuk eta dirancang pikeun ngajawab masalah tekanan-free tekanan low,Ti harita, nu kulawarga nginum cai sehat.

Kumaha yuannuo Filtration Technology (Shanghai) Co., Ltd. bubuka: produk filter yuannuo utamana kaasup produk filter industri lianna sarta sistem kayaning filter kantong, sistem filter inti, filter pipa, timer beberesih filter, backwashing Sistim filter, jsb, éta loba dipaké dina éléktronika, semikonduktor, kimia, farmasi, kadaharan. , inuman, cet, industri kertas, manufaktur mobil, tinta, résin, perlakuan cai jeung industri lianna fields.Legal wakil: Chen Jianguo Waktos Ngadegna: 2011-04-18Modal kadaptar: RMB 12 millionIndustrial jeung Commercial Registration Number: 310115400268423Ty limitability of enterprise pausahaan (Sino-foreign joint venture)Alamat perusahaan: Lantai 9, Gedong 128, Jalan Hangtou, Kota Hangtou, Daérah Anyar Pudong, Shanghai
Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --
Chat
Now

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese